15 квітня, 2022

Шлях до успіху

 


Проєкт "Дитяча кухня"

 

Звіт про виховну роботу за 2020-2021 н.р.

 


 

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10. Флешмоб #Україна_назавжди

05 травня, 2021

 Вчительскі династії

Колись давно всесильні боги послали на землю людину розумом гостру, серцем гарячу і наділили її великою місією навчати дітей. З тих пір завжди з’являються люди, що обирають професію вчителя. А часом буває, що в сім’ї не один вчитель, а декілька: професія передається із покоління в покоління, і створюються вчительські династії.
Учительська династія… Строго і піднесено звучать ці слова. Вони підкреслюють гідність, талант, освіченість, високу культуру тих, хто обрав своєю професією навчання і виховання дітей.
Вимогливість до себе, глибокі знання, любов до дітей, готовність до нових викликів відрізняє вчителя за покликом серця. Це велике щастя - займатися в житті тим, що тобі по-справжньому подобається.
Напередодні Всесвітнього дня вчителя в нашій школі був започаткований дослідницький проєкт «Вчительські династії», в рамках якого передбачається створення бази даних про вчителів школи, які належать до вчительських династій. Як виявилося, таких вчителів в школі 20: Берест Т.І, Бочарова О.В., Власюк Л.В., Гаврилюк І.Б., Гайдук І.В., Герасименко І.В., Зарицька С.Л., Ковальова С.Б., Кранкус О.М., Кірєєв О.С., Клімчук А.Л., Кузнєцова І.О., Литвиненко О.С., Нестерова Т.І., Неклеса С.А., Позаненко Н.В., Пушкаренко Т.В., Спашиба О.П., Хорольска Н.О., Черняховський С.Ю.
Кожному вчителю, як представнику вчительської династії, були вручені дипломи, в яких вшановувались вчительські династії та відзначався вагомий внесок вчительської сім’ї у розвиток, навчання і виховання дітей України та розбудову міцної суверенної держави.
На честь вчительських династій на подвір’ї школи була висаджена алея хризантем, що символізує різнобарв’я та пишне цвітіння вчительських талантів.






















29 жовтня, 2020

Вшановуємо Захисників України

Сьогодні, 14 жовтня відзначають такі важливі для України свята, як День захисника України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Напередодні, 13 жовтня, в школі пройшла низка заходів, приурочених до цих свят: покладання квітів до меморіальних дошок героям-випускникам Андрію Ільїну та Олегу Хомчуку, зустріч з матір'ю героя, відомим в місті волонтером Дарією Дмитріївною Ільїною, спортивні змагання, класні години та інформаційний десант.